Motionshold

Vil du gerne i form, og smide de ekstra kilo? Og dyrke en sportsgren, som forbedre din styrke, hurtighed, udholdenhed, smidighed og balance. Så er motionsboksning måske noget for dig?

På IK99 motionshold trænes der seriøst i den ædle sport. Vi adskiller fra diverse motionscentre ved at have en viden og erfaring inden for boksesporten.

På motionsholdet praktiserer vi mange af de samme træningsøvelser som bokseklubbens kampboksere udøver f.eks. sandsæk, konditions- og muskelopbyggende træning mm.

At dyrke motionsboksning har en lang række af fordele bla.

  • øget selvtilliden
  • øget kondition
  • øget koordination
  • øget muskelmasse
  • øget velvære

Alle træningspas er selvfølgelig under supervision af det kyndige og erfarne trænerteam. Til forskel for klubbens kamphold er sparringen ikke i centrum. Men hvis du lyst til at prøve kræfter med indersiden af bokseringen er det bestemt også en mulighed, men ikke et must.

Motionsholdet består af mænd, kvinder og unge i alle aldre, med en god fordeling af piger og drenge. Vi er en bokseklub, der altid kan rumme nye glade ansigter.

Er det muligt at få en prøvetime?

Vi tilbyder en gratis prøvetime. Du kan her på hjemmesiden finde oplysninger omkring vores adresse, priser og træningstider. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi i vores åbningstid. Vores kontaktinformationer finder du under menupunktet kontakt.

Prøv det, du vil ikke blive skuffet.